PECHET and ROBB studio limited

St. Andrews Park

This integrated public art project was done as part of the redevelopment of St. Andrews Park by the City of North Vancouver. The public art component consists of three installations: The Gateway flanked by a giant granite boulder topped with a bronze scale model of St. Andrews Church with accompanying signage for the park. The Living Ruin is a modern outdoor living room rendered in giant granite slabs, featuring 2 sofas, 3 chairs, 2 tables a buffet and an array of stone portraits. The Rain Garden features a concrete plaza dotted with granite boulders, water activated via a palm switch floods spillways and washes the plaza winding its way between the boulders.

The St. Andrews Park Redevelopment Project received a CSLA Regional Honor Award for 2003.

North Vancouver
2002